Midsommarafton

Morgonen började med att jag steg upp före dom andra för att invänta rådjursfamiljen som min syster sa att brukar äta blommor på deras gård. Som vanligt när jag satt med kameran i högsta hugg så var det inget annat än flugor som visade sig. Vädret var inte alltför varmt men vårt värdpar har som tradition att åka med båt till lotstationen på Kobba Klintar. Båtresan gick snabbt o det lite kyliga vädret störde inte den vackra utsikten på vägen till ön. När vi kom fram till ön så uppenbarade sig också solen så vi fick njuta av fin utsikt o lite varmare väder. Syrran hade bakat en jordgubbstårta som vi avnjöt till ett glas med skumpa…härligt!

kobbar klintan1 (1 of 1)
Lotsstationen på Kobba Klintar
kobbar klintan (1 of 1)
Så vackert ställe

skyllt2 (1 of 1)skylt (1 of 1)

 

När vi kom tillbaka till syrrans så kom min andra syster o kusin med pojkvän på besök, Vi grillade o med magarna mätta o en dag ute på havet så blev vi ganska tidigt trötta (har absolut inget med åldern att göra 🙂 )

 

grill (1 of 1)
Tack alla inblandade för en härlig dag ❤
rådjur (1 of 1)
Och så pricken över i:et… en liten skymt fick vi av denna sötnos

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s