KALLA VINDAR

Min syster Joanna bor på ett härligt ställe, stor gård o många fina stora ekar o andra träd. Eftersom småfåglarna trivs i dessa, så brukar jag börja morgonen med att ta kameran, en kopp kaffe o gå ut på terassen o invänta blivande motiv på mina bilder. Denna morgon visade sig denna vara intresserad av att vara med på bild.

 

åland17 (1 of 5)Rödhake…möjligtvis 🙂

 

När alla hade vaknat så åkte vi till Lemstöms kanal som hade ordnat lite program. Det blåste jättekallt så vi trivdes inte så länge där.

åland17 (2 of 5)

åland17 (3 of 5)

 

På kvällen åkte vi till ett jättefint ställe i Eckerö. Gastropub Bodegan hette stället. Vi hade inte vädret på vår sida, tyvärr. Vi hade bordet utomhus så vi höll på att frysa ihjäl i den kalla vinden.Vi hade filtar på oss o ändå var det så himla kallt, o värre blev det,för det började regna innan vi fick vår mat. Som tur öppnade stället en ”lada” åt oss så vi fick äta inomhus. Maten var helt superb. Jag åt stekt abborre med nypotatis o smörsås,,,så himla gott, synd bara att vädret var så dåligt.

 

åland17 (5 of 5)

åland17 2 (1 of 1)

åland17 1 (1 of 1)

När vi kom till Joannas fick vi hoppa i bastun för att få upp lite värme i kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s