STICKSTUGAN

Efter Nabben drog vi vidare till Järsö. Där fanns ett alldeles underbart ställe, Stickstugan Hantverk & Cafe. Vi drack en kopp kaffe o en jättegod citronpaj. Sen gick vi runt o njöt av det vackra stället. Jösses vad ställets ägare har fantasi o öga för vackra planteringar o roliga ideer. Oj då man själv skulle vara så kreativ. Här är några exempel på hur det såg ut där, men jag rekomenderar varmt att om man är på Åland så kör ut dit på en kopp kaffe.  Du kommer absolut inte att ångra dig.

 

 

6 (1 of 1)

4 (1 of 1)

2 (1 of 1)

5 (1 of 1)

Hit vill jag absolut tillbaka på en kopp kaffe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s