VUOKATTI

Så var det då dags för vår sista övernattning, som blev i Vuokatti. Hotellet var igen jättefint o jag är lite arg på mig själv när jag inte tog foton av våra ”boenden” under denna resa. Vi hade igen vädret på vår sida. Gjorde en promenad o hittade en jättefin sjö. Där bongade jag in en storskrake mamma med unge. Oj då jag skulle ha haft ett längre objektiv o stativ,  vilka härliga bilder man skulle ha fått. Nu fick jag nöja mig med dessa oskarpa bilder, men härliga var dom.

vuokatti-3 vuokatti-5 vuokatti-4

vuokatti-8
Denhär gömde sig i vassen o fick bråttom till mamma när jag gick förbi

Vi körde också till Sotkamo. Där kollade vi in bobollsstadion där det fanns en fin strand alldeles bredvid…..och förstås kyrkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s