ÄPPEL & SKÖRDETIDER

Hösten är nog verkligen här nu. Har nu regnat många dagar, men i veckan var det några soliga dagar. Vi åkte då till min svärfars stuga. Han behövde Vesas hjälp med att åtgärda ett litet takläckage. Jag passade då på att traska iväg med Tete till en åker som brukar vara fullsmockad med tranor. Tyvärr så var det skördetider, så istället för tranor  var åkern full med traktorer.

äppel

Nå istället blev det att plocka äpplen, som det fanns gott om.

äppel-2

äppel-3

 

äppel-4

Av äpplena jag plockade lovade jag att göra en paj till helgen. Jag höll mitt ord och pajen blev t.o.m riktigt god.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s