TETE

 

Tänkte att jag skulle presentera våra husdjur, och jag börjar med golden retrivern Tete. Hon heter egentligen Noudon Zodiac-Zing, men kallas Tete efter en rollfigur i tv serien familjen Serrano. Serien var storfavorit i detta hus i tiderna. Hon är den snällaste hund man kan ha, och hon följer troget med när jag är ute och bongar nåt man skulle kunna ta bild av. Hon är nu lite över 7 år gammal så hon börjar bli lite lat o tänker mest på att få äta gott. För tillfället är hon lite sur o vägrar att äta sin mat när vi inte blandar med nå godis. Vi skämde nämligen bort henne med godsaker efter att hon blivit opererad för ett par veckor sen. Hon hade en tumör i magen, men som tur gick allt bra o man fick bort allt dåligt.

tete1-2

tete1-3
Vinterdag i Fäboda
tete
Tycker om att titta på fåglar med mig
tete1
En grå höstdag i Fäboda

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s