DIMMIGT VÄRRE

Igår var det igen strålande solsken och nästan sommarvärme, så jag o min goda vän Gita tog hundarna med och åkte till Fäboda. Där skulle vi och hundarna njuta av den fina solnedgången, trodde vi. Ju närmare vi kom desto sämre blev sikten. alldeles otroligt hur snabbt dimman drog in över oss. Men inte lät vi oss störas av den, o hundarna brydde sig inte ett skvatt. Det var full rulle från första stund…särskilt för en av hundarna 😉

Sasha är ännu valp o har energi som bara den! ”Gammel” Tete har lite problem att orka med denna yngling, men nog försöker hon också hänga med…en stund iallafall.

 

hundar dimma (3 of 10)hundar dimma (4 of 10)hundar dimma (2 of 10)

Dimman var faktiskt riktigt fin. Men fuktigt var det, håret var alldeles blött när man kom hem.

hundar dimma (7 of 10)hundar dimma (10 of 10)

Hundarna lugnade  ner sig så småningom.

hundar dimma (1 of 10)hundar dimma2 (1 of 1)

Frisk luft och motion gör susen. Jag kan garantera att Tete sov som en stock följande natt. Jag vaknade  av att hon snarkade så högljutt att jag måste väcka henne så att hon inte skulle väcka hela huset. Det lär nog bli flera hundutflykter under hösten o vintern, eller hur tjejer!:)

2 reaktioner till “DIMMIGT VÄRRE

  1. Så Fina Bilder trots fullständig tjocka och fuktigthet, Härligt värre! Tack för en skön kväll! Vissa snarksov hela natten o morrade vid väckdax. Baktassarna var just aningen stela t.o.m den vanliga kattjakten före morgonmål lämnde bort!
    Vi kmr igen!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s