BLAND STUBBAR O SVAMPAR

Igår fick vi Tetes brorsdotter på nattbesök.  Minttu kommer nu som då och livar upp Tetes lugna liv. Igen en hundfröken som har energi så det räcker åt andra, På morgonen blev det skogsbesök, för hundarna tycker om när dom får vara lösa.

tete minttu svampar (1 of 6)

Tete och Minttu funderar på var alla flyttfåglar håller hus.

Att strosa runt i skogen är något som jag verkligen tycker om. Det finns alltid något fint som man kan fotografera. Att resa runt i världen är också nåt jag älskar. Nu i höst blir det besök i 2 storstäder utomlands, men mera om detta senare 😀

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s