En tråkig söndagsförmiddag

Idag tog jag med mig min lilla kompaktkamera för att prova på de förinställda programen som finns på den. Fast jag inte är nån superfotograf så använder jag sällan dessa program. Det är mera spännande att prova sig fram med de manuala inställningarna. Fotona blir ibland bra och ibland riktigt usla, men det är alltid spännande att hemma kolla hur stor procent som åker direkt i papperskorgen. Men det var riktigt roligt och här är några av bilderna.

 

konst (1 of 3)

konst (3 of 3)

konst (2 of 3)

Det blir nog flera tagningar med kompaktkameran o automatinställningarna, det blev en riktigt rolig söndagsförmiddag iallafall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s