Välkommen år 2018

Så har då ett nytt år börjat. Jul och nyårsfirandet gick väldigt lugnt till. Mina barn firade i år julen på annan ort och nyårshelgen gick i jobbets tecken. Nu när det var ledigt under julen tog jag min kamera och åkte för att fotografera Pedesöre kyrka. Dom är ju bara så förbaskat stora så det är svårt att få med hela kyrkan på bilden. Här är den dock från fram/backsidan.

20171228-dsc_0028.jpg

20171228-DSC_004120171228-DSC_0083

Följande dag kom jag på att jag skall prova på mörkerfotografering, som jag tycker är jättesvårt. På julaftonen körde vi förbi denna kyrka och de hade ett alldeles underbart blått ljus inne i kyrkan. Nåt blått ljus hade dom inte på nå mera och jag lyckades också glömma grejen som man lägger fast kameran med på stativet, så kvaliteten är vad den är (bra att skylla på, hade troligtvis inte blivit bättre fast jag skulle ha haft världens bästa stativ ;D)

20180101-DSC_0222

När jag nu ännu var på hugget så var Jakobstads fina julsymbol Tro Hopp och Kärlek nästa mål. Det blev bara mörkare och mörkare och bilderna allt sämre men kanske det blir bättre nästa år! 🙂

20171230-DSC_0162

20180101-DSC_0229

Hoppas vi har ett fint nytt år framför oss, med mycket fotografering och lite stress och skavanker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s