Abu Dhabi, Yas Island

Har haft så fullt upp med valpen Tilda så först nu kommer bilder från min resa till Abu Dhabi. Vilket fint ställe Abu Dhabi och Dubai var. Har nog inte förr tänkt på att åka dit, men nu när min son jobbar där, så tog jag tillfället iakt och beställde en resa dit. Har nog inte ångrat det beslutet, tvärtom stället var över min förväntan. Jag anlände till Abu Dhabi på kvällen så det blev mat med Tommi och sen och sova efter en lång resedag. Mitt hotell (kommer mer om det senare) var strax bredvid Formel 1 banan, så efter ett mättande morgonmål blev det dags att kolla in omnejden. Fast det är så hett  så finns det otroligt fina växter där.

yas-1832

yas-104613

yas-1847

yas-1826

Stranden måste jag ju förstås också kolla in, och inte behövde jag bli besviken där heller.

yas-1874

yas-2

yas-2-2

yas-1865

yas-1906

Vit sand och vattnet lagom svalt (hatar kallt vatten) alltså en strand i min smak.

yas1-1934

yas-2148

Solnedgången där var så otroligt vacker…och den var snabbt över. Det gällde att vara i tid så att man inte missade den.

 


2 reaktioner på ”Abu Dhabi, Yas Island

  1. Åhh.. så spännande och vilka vackra bilder. Solnedgången är helt magisk. Abu Dhabi och Dubai ligger inte högst på min önskelista, det finns så många platser att utforska så det är svårt att välja. Eftersom din son arbetar där så känns det som ett självklart resmål, lite nyfiken är man ju allt. Tack för att du delar med dig av resan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s