Radisson Blu Yas Island

Till slut kommer lite bilder från hotellet jag bodde på. Hotellet var jättefint, bra service och trevlig personal.

Raddisson blue-1975Raddisson blue-2Raddisson blue-2-23

Utsikten från mitt hotellrum, F1 banan precis utanför. Kan tänka mig att priserna stiger ganska mycket i november när Räikkönen och Bottas anländer.

Raddisson blue-2-2

Det var väldigt fint överallt på hotellet. Kommer inte på nåt jag skulle vara missnöjd med. Borde ha tagit med mig kameran till frukosten för utbudet var stort. Känner mig dock besvärad med att gå runt och fota när det kryllar av folk så det blev inte av denna gång.

Raddisson blue-2-20Raddisson blue-2-18Raddisson blue-2-21Raddisson blue-2-17Raddisson blue-2-19Raddisson blue-2-16Raddisson blue-2-10

Närheten av flygplatsen gjorde att det var mycket flygtrafik över hotellet, mig störde det inte tyckte bara att det var häftigt. Poolområdena (2st) var kanske lite fullproppade men så är det ju troligen överallt. Eftersom det var ett familjehotell så fanns det ju förstås många stojande barn, men eftersom jag visste om det så störde det mig inte så mycket. Vattnet i poolen var underbart skönt (för en som hatar kallt vatten) typ 26 grader.

Raddisson blue-2-14Raddisson blue-2-12Raddisson blue-2-15Raddisson blue-2-13

Lite vattengympa blev det också med tjejerna och Mino från Apollo.

Raddisson blue-2356Raddisson blue-2409

Då har det blivit dags att avsluta denna resa, som blev mycket lyckad. Känns som om 1 vecka inte riktigt räcker till för att se allt. Speciellt Dubai skulle jag gärna ha sett mer av. Det fanns otroligt stora shoppingcentrum som jag bara gick snabbt igenom, nästa gång blir det nog att köpa nåt roligt åt Vienna.

Raddisson blue-2-6Raddisson blue-2-24

Enda jag ångrar är att jag inte tvingade med Vesa, han skulle nog ha tyckt om stället. Roligt att ha en ”egen” reseguide i Tommi, som kunde ge ett och annat råd om stället. Tack och adjö Förenade Arabemiraten, maybe I’ll be back someday!

raddisson-blue-2-9.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s