En glad överraskning

Mitt bloggande har legat lite på lä senaste tiden. Mest beroende på en sjuk rygg som gjort det omöjligt att sitta framför datorn. Eftersom jag älskar att fota fåglar och försöker använda manual inställning utan skolning, så har det varit nära några ggr att kameran flygit i sjön. Tycker att mina bilder blir färglösa, oskarpa och väldigt brusiga. Nånting är på gång med ISO inställningen(tror jag) men jag vet inte vad.

Kämpar på och försöker hitta rätta inställningarna och ibland får man några bilder som man ändå är lite nöjd med. Skulle dock vara roligt att veta att man får bra bilder när det dyker upp plötsliga situationer med fåglar och andra djur som plötsligt dyker upp.

En tidig morgon satt jag vid min favoritsjö med hundarna och njöt av naturen.. Det tog inte länge så landade dessa tre sångsvanar rakt framför oss.

svansjön-3svansjön-4

Tyvärr så fick vi inte njuta länge av dessa sångsvanar för en ensam svan kom och körde bort dem.

svansjön-6svansjön-7svansjön-8svansjön-9svansjön-10

Ryggen börjar nu bli bättre och letandet efter dom rätta inställningarna fortsätter. Tyvärr så har myggorna anlänt så det är en pina att gå i skogen just nu. Det är inte så kul att försöka zooma in svanar och annat när man har 50 myggor på var hand, som försöker tömma mig på mitt blod.

svansjön

Denhär filuren brukar simma förbi oss ibland.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s