Ramsholmen, den magiska platsen

För några veckor sen började min syster, som bor på Åland, bombardera mig med bilder på en rådjursfamilj som kom och hälsade på dem på deras gård. Min önskan att få den ”perfekta familjebilden” fastnade direkt på min hjärna så jag bokade resan dit 1-2 veckor senare. Såklart hade det uppenbarat sig 2 vargar till ön och alla rådjur och hjortar var som bortblåsta när jag kom dit. Det är första gången på ung. 20 år som jag inte sett ett enda rådjur när jag varit där. Nå, det hjälpte inte att deppa, vi hittade på nåt nytt att fotografera istället. Joanna tog mig med till Ramsholmen, ett alldeles underbart ställe. Det är något magiskt med platsen. Ett av mina största besvikelser var när jag kom hem och lag bilderna på datorn…jag hade inte kommit ens i närheten av att fånga skogens skönhet. Kan inte annat en beundra topfotograferna som tar dessa underbara landskapsbilder som får en att rysa.

Ramsholmen-3Ramsholmen-2Ramsholmen-6

Vitsippor, gullvivor, askar och hassellundar får man njuta av på denhär 1,5 km långa naturstigen

Ramsholmen-4

Ramsholmen-13Ramsholmen-11Ramsholmen

På kvällen fick vi ännu njuta av en härlig solnedgång, vilken härlig dag!

Ramsholmen-12

Ramsholmen-15

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s