Åland & Stockholm från båtperspektiv del 1

Åland

Vi hann knappt vara hemma en vecka så var det dags för nästa resa. Nu var det dags för Åland/Stockholm. Åland är ju ett ställe jag besöker ganska ofta eftersom mina 2 systrar bor där. Vi anlände till Mariehamn med dagsbåten och eftersom värmen ännu höll i sig så tyckte vårt värdpar Joanna&Andreas att vi skulle ta en tur med båten. Vi åkte till Kobba Klintar. Det var så skönt att puttra på med snipan men vi fick ganska brått därifrån när åskmolnen började torna upp på himlen. Vi avslutade dagen med att äta en god middag på ÅSS paviljongen.

Åland-2Åland-3Åland-4Åland-5

Nästa dag åkte vi till Stockholm och var 3 nätter hos min bror. När vi kom tillbaka till Åland åkte vi till Bodegan i Eckerö och åt en jättegod middag i härligt väder. Mina bilder från denna Ålandsresa är inte något att hänga i julgranen, tog mest bilder med mobilen

Åland-50Åland-52Åland-51Åland-53.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s