Bergamo, Citta Alta

Vårt hotell, Best Western Hotel Solaf, låg ungefär 14 km utanför Bergamo i Medalago. Det var ett helt ok hotell men det var så avsides så det fanns inget av intresse i närheten. Eftersom F1 och Italiens grand prix var huvudmålet för vår resa så låg hotellet bra till när det gällde att ta sig till och från Monza.

Italien-27På lördagen efter kvalen till söndagens tävling (som ju Kimi Räikkönen vann) åkte vi glada i sinnet till Bergamos ”gamla stan”. Tyvärr så blev det snabbt mörkt och man var lagom trött efter en lång dag på Monza, så det blev inte så många bilder tagna.

Italien-29Det var en typisk ”gamla stan”. Små härliga gränder, mysiga butiker, uteserveringar och så några kyrkor förstås.

Italien-31Italien-34

Efter en lång och spännade dag på Monza var vi lagom trötta när vi kom till Citta Alta. Vårt försök att hitta ett fint matställe slutade med att vi gick in på en irländsk pub och beställde fransk potatis & öl

Italien-32Italien-33Italien-28

Ännu en fin dag att se tillbaka till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s