Resemässan 2019

Eftersom vi kom till Helsingfors dagen före vi skulle åka på Tallinn kryssningen så passade vi på att kolla in Matkamessut 2019 (resemässan) Vi hade aldrig förr varit på en sån fast vi båda gillar att resa. Visst fanns det mycket intressant att se men inte var vi ens nära att beställa nån resa därifrån. Dom hade många bra mässerbjudanden, särskilt bokningen till karibienkryssningarna hade långa köer. Själv drogs jag till utbudet av safariresor till Afrika som är min stora dröm. Det blev nog mest att vi strosade runt och bara tittade, matsidan var intressant med de utländska oststånden osv.

Som ni märker så är jag mycket förtjust i Italien. Skulle ha varit intresserad av att se nåt av Island, Norge (Lofoten) och Skottland men tyvärr så hittade jag inte dem…om dom nu ens var där. Vad skall jag säga om mitt första resemässbesök då, ja helt intressant men inget måste i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s