Bildkavalkad från Tallinn

Efter en dålig sovd natt på hotellet (ett gäng ungdomar hade hålligång utanför vår dörr) så gick vi till Viking line terminalen för att påbörja vår Tallinnkryssning. Vårt fack hade ordnat resan så vi åkte 2ggr fram och tillbaka. Vi njöt av god mat och trevligt sällskap. På dagen när vi anlände till Tallinn så var båten 4 timmar i hamnen så vi passade på att ta en promenad i staden. Det var ganska kyligt och man var ju precis inte klädd för vinterväder med iskall blåst men vi gillade verkligen att strosa runt i gamla stan. Solen till och med sken under vår vistelse. Gick mest runt och fotade så här kommer en bildkavalkad av vår rutt.

Det började dra ihop sig till snöstorm så det var skönt att hoppa ombord på båten igen. Tallinn är en mysig stad och till sommaren kanske vi åker tillbaka för då är den som bäst. En rolig kryssning hade vi och extra härligt med lite egen tid med Vesa ❤

4 reaktioner till “Bildkavalkad från Tallinn

  1. Fina bilder, och du är en duktig fotograf Laila, alltid härligt se dina bilder, och Tallin är en fin stad, jag har varit där både på vintern och sommaren och skönt med kryssningar som man verkligen kan koppla av på, ha en bra dag Mvh Stefan

    Gilla

    1. Tack för de vänliga orden! 🙂 Det är verkligen roligt att besöka nya och gamla ställen, för alltid hittar man nåt nytt att fotografera. Nu är jag lite less på kölden, vi har igen -15, så jag håller mig mest inne.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s