Fölisön/Seurasaari

Efter att ha lidit av skrivtorka en längre tid så är det nu dags att börja aktivera sig. Våren är en härlig tid för den som älskar att fotografera fåglar och natur. Har typ haft kameran med mig överrallt OM det skulle dyka upp nåt intressant att ta bild av. Mycket intressant har det blivit men skall börja med att skriva om Fölisön som jag besökte nu sist jag var i Helsingfors.

Fölisön är en populär friluftspark som besöks av tiotusentals turister och motionärer varje år. Vi åkte dit med dottern och hennes familj. Dagen var kylig men solen började värma lite och alla smådjur som dök upp värmde hjärtat lite extra.

Man märkte på djuren att dom var vana med människor för dom kom ibland t.o.m mycket nära oss.

Dotterdottern tyckte också det var roligt att springa runt och klättra upp för klippor.

Absolut ett ställe jag skulle kunna besöka på nytt. Här fanns också ett friluftsmuseum och gamla kyrkobåtar, men som vanligt hade man ett objektiv med som inte anpassade sig till att ta bilder av allt.

Kan tänka mig hur mysigt det är här på sommaren. Blir nog att ta en ny runda hit och fast tillbringa hela dagen här med matsäck och kameran förstås.

2 reaktioner till “Fölisön/Seurasaari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s