Hösten är här och jag med den

Sommaren har bara susat förbi och jag har helt kommit av mig med mitt bloggande. Fotograferandet har jag inte slutat med, tvärtom så har jag tagit så många bilder att jag knappt hinner gå igenom dem. Har nu försökt rensa mina bildarkiv från skräpbilder, många många har raderats men mycket finns ännu att göra. Har felet att jag tar alldeles för många bilder och eftersom jag gillar att fotografera fåglar så har jag mest serietagning på så det kommer alltid 4-6 likadana bilder på samma tagning. Så när jag är ute med hundarna en stund i skogen så kan jag ha ett par hundra bilder i kameran när jag kommer hem.

Fåglarna har haft fullt upp med att äta bär från buskarna på gården så det har varit ovanligt lätt att få fågelbilder på nära håll.

Efter min paus från bloggandet så känns det riktigt roligt att komma igång igen. Har funderat mycket på hur jag helst vill visa mina bilder och det är nog bloggandet som jag tycker mest om. Att skriva text har varit svårt för mig ända sen skoltiden, hatade att skriva uppsats för min hjärna var alltid helt tom när jag skulle börja skriva nånting. Men kanske övning ger färdighet och när man får skriva om nåt man gillar så kanske det går bättre med tiden.

8 reaktioner till “Hösten är här och jag med den

 1. My SD card always contains multiple shots of the same scene, but I try to reduce that to just one when I download them. It still leaves me with a lot of images though! And don’t worry about the text, it’s not a writing competition. 😊

  Gilla

 2. Väldigt fina fågelbilder!! Härliga höstfärger och jättesnyggt fotograferat!
  Brukar också komma hem med på tok för många bilder på samma motiv när jag varit ute i naturen. Fast fåglar har jag sällan, tycker de är alldeles för svåra eftersom de oftast flyger iväg för fort.

  Roligt att du återfått lusten att dela med dig av dina bilder igen. Den sista bilden är helt fantastisk, liksom den första, om man nu ska välja 🙂
  Trevlig helg från Malta

  Gilla

  1. Tack för din kommentar! Jo jag brinner verkligen för att fotografera fåglar och andra djur. Att få en bra fågelbild är väl det som får en att kämpa vidare. Har nog säkert raderat tusentals suddiga fågelbilder men ibland lyckas man och oj vad glad man blir 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s