Höstbilder från Fäboda

När vädret är fint så åker många av Jakobstadsborna till Fäboda för att dra in frisk luft i lungorna. Fäboda är en favoritplats där vi trivs året om. Några kilometer utanför staden har vi detta fina ställe och som ung tillbringade vi somrarna på stranden och nu som lite äldre så åker jag gärna hit med kameran alla årstider.

Som ni märker så gillar jag att fotografera med långa slutartider, tycker det ger en lugnande effekt åt bilderna. Nu efter ett par veckors regnande och grått och mulet så har vi fått lite snö, få se hur länge den finns kvar. Annars tycker jag november är den tråkigaste månaden på året. Trots allt är det fint med fyra årstider för alla har sin egen charm.

7 reaktioner till “Höstbilder från Fäboda

  1. Olipa ihania kuvia, ja hyvällä maulla käsiteltyjä. Ikävää, että monet harrastelijakuvaajat pilaavat Suomen luonnon värit vääntämällä saturaation ääriasentoon. Minua puhuttelevat luonnon aidot värit ja valo, joita kuvissasi on.

    Gilla

    1. Kiva että pidit kuvistani !🙂 olen samaa mieltä, luonto tuo rauhallisuutta ja haluan myös yrittää tuoda sitä kuviini. Väriloisto oi olla tosi kaunista kun sitä vaan ei tuoda liikaa esiin, mutta onneksi meillä kaikilla on vähän eri maku😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s