Macrofotografering

Fastän jag mest gillar att fotografera djur så har jag alltid gillat fina macrobilder av blommor och svampar. Så i fjol somras köpte jag mig ett macro-objektiv. Nu när blommorna börjar komma fram så är det roligt att testa objektivet. Lite värme har vi fått hit men inte någon sommarvärme ännu, så på vår gård finns det mest bara maskrosor för tillfället. Än så länge blir det Skolparken eller Aspegrens trädgård som gäller om man vill fotografera växter.

Vi får hoppas på en fin sommar i år, soligt och lagom med värme.


4 reaktioner på ”Macrofotografering

  1. Ljuvligt vackra bilder! Förstår att du tycker att det är givande att fotografera med macro med tanke på dina fantastiska resultat. Man tror inte du testar, snarare att du har lång erfarenhet bakom dig. 🙂

    Gilla

    1. Tack så väldigt mycket för dom vänliga orden!☺ det är ju så när man nuförtiden fotograferar att man får 4-6 bilder man är nöjd med och ingen ser dom tiotals man raderar😅😄

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s