Mosavattnet

Som sagt så skulle jag återkomma med bilder från Mosavattnet tagna dagstid. Det är verkligen en plats värt att besöka. Här kan man fiska, hyra roddbåt och det finns flera grillplatser så här trivs både unga och gamla.

När vi var där första gången så kom det plötsligt en häftig regnskur helt ovarnat. Vi passade då på att grilla korv och mannen som sköter om stället bjöd på rökt lax. Skuren höll inte i länge så vi fick mera tid att fylla våra minneskort.

Kanske man borde besöka Mosavattnet ännu en gång innan höstens regn och rusk infinner sig.


2 reaktioner på ”Mosavattnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s