När vintern är som bäst

Nu har vi äntligen fått njuta av en alldeles underbar vinter. Efter en riktigt grå och tråkig höst, som helt tog död på min inspiration att fotografera, så har jag lite börjat bära med sig kameran när vi är ute med hundarna. Tyvärr så ser inte Corona viruset ut att ge med sig ännu så det blir mest fotat här runt hemknutarna. Hoppas vi snart får återgå till normalt liv och slipper lite ut och resa. Tills dess så får man försöka hitta ställen här i närheten och vänta på att våren kommer så småningom.

Att bo så här nära naturen är verkligen härligt. Några hundra meter från vårt hus så slipper vi ut på isen. Vi och hundarna är lika förtjusta att vandra på isen, hundarna får springa lösa vilket dom såklart gillar jättemycket. Nu har det ju snöat jättemycket så det är mycket snö på isen och ganska tungt att plumsa på där, men när snöskotrarna har kört där då är det perfekt att följa deras spår

Många här har börjat tröttna på snöandet och att skutta snö men jag gillar vädret. Tyvärr så har dom lovat plusgrader senare i veckan så då blir det halt och skröpligt nåt, som jag verkligen inte gillar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s